We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás

Adatmodulokat kínálunk e-shopok számára

Nincs egyedül.

A Conviu egy hatékony eszköz. És mögötte egy erős csapat áll, amely mindenben segíthet, amit nem mer vagy nincs kapacitása csinálni saját maga.
A Conviu adminisztrációjában és azon kívül.

Mi mindent tehetünk Önért?

Beszállítói XML feedek összekapcsolása

Órákat tölt az árak frissítésével, a rendelkezésre állással és az egyéb információk ellenőrzésével? Már nem kell! Automatikusan összekapcsoljuk e-shopját a beszállítókkal az XML feedeken keresztül.

Egyszerűen kiválaszthat tetszőleges számú beszállítót, és mindegyiknél meghatározhatja a frissítések gyakoriságát és időzítését, hogy azok ideálisan illeszkedjenek az e-shopja napi ritmusába. Minden másról mi gondoskodunk.

PPC kampánykezelés

Szeretné elérni azokat az ügyfeleket, akik keresik a termékeit, de nem ismerik a márkáját? Akkor az úgynevezett PPC kampányok tökéletesek az online marketingben. Ez az egyik legjobb marketingstratégia, ahol reklamáokra való kattintásért fizet.

Minősített Google partner és hitelesített Sklik ügynökség vagyunk.

Milliós költségvetéssel kapcsolatos tapasztalattal rendelkezünk a Cseh Köztársaság és külföld legnagyobb keresőiben.

Árösszehasonlítók és automatikus licitálás kezelése

Mindig nagy verseny folyik az árösszehasonlító oldalak, például a Google Shopping első helyeiért, ami folyamatos optimalizálást igényel. Ha Önnek nincs elegendő tapasztalata vagy ideje, hogy rászánja magát, bízza ránk! Releváns vásárlókat fogunk szerezni az Ön e-shopjának, akik valóban vásárolni fognak.

Szerkesztjük az XML feedeket, párosítjuk a termékeket és optimalizáljuk a CPC-t. Beállítjuk az automatikus licitálást, hogy nyugodtan aludhasson, és továbbra is a versenytársak előtt lehessen TOP termékeivel az árösszehasonlítókban. A jó hír az, hogy nem kell a legolcsóbbnak lennie. A licitálási pozíciókból érkező potenciális ügyfelek többsége az árösszehasonlítókból van.

Ezért semmit se bízzon a véletlenre és kezdje el az automatikus licitálást még ma, minden nap számít!

Rákapcsolódás az online piacterekre

Szeretné termékeit olyan online piactereken kínálni, mint a Mall Marketplace, Alza Marketplace, Kaufland Marketplace vagy akár az Amazon? Ez egy jó döntés, amivel elérhet több tízezer új potenciális vásárlót a magyar és a külföldi piacokon. Minden piactérnek megvannak a maga követelményei a feed szerkezetére vonatkozóan, amelyeket szigorúan betartanak. És az együttműködés sikere is rajtuk múlik - nem akarja, hogy termékei rossz kategóriákban vagy feliratokkal jelenjenek meg. Bízza ránk a tapasztalatainkra támaszkodhat.

Nem fizethet semmit a kipróbálásért

Próbálja ki 30 napig ingyen

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt, hogy kipróbálhassa a Conviu összes funkcióját.

Hírek a marketing világából, az ársszehasonlítókból és a Conviu applikációból.

Maximum 2x havonta.