We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás
Adatmodulok e-shopok számára

Automatikus árképzés

megtakarít
4 óra/nap

átlagosan megspórol
30 ezer/hónap

akár 1
specialistát

Több automatizálás = Kevesebb manuális kattintás
Több tucat óra munka egy embernek, gyors munka a Convia számára.

Az a megkönnyebbülés. Felejtse el a zavaros Excel-táblázatokat a termékei furcsa árkalkulációival az e-shopban. A Convia számára ez gyerekjáték – megcsinálja Ön helyettautomatikusan, gyorsan, helyesen és előnyösen. Mivel az árösszehasonlítókon a versenytársak árait tudja, így Ön mindig néhány forinttal olcsóbb lehet, és a második legjobb árat kaphatja a piac vagy esetleg a maximalizálhatja a bevételt. Önön múlik, akkor a Conviu átveszi ezt az adatszárnyai alá.

Átárazza az összes eladott terméket, esetleg naponta többször is? Elképzelhetetlen egy hagyományos boltban, egyszerű a webáruházban. De mi amegfelelő ár? Conviu segít ebben. Tehát segíteni fog... A munka nagy részét elvégzi Ön helyett. Csak válasszon stratégiát, és állítsa be a szabályokat az elején. Ezután csak figyeli az árrést és a nyereséget, szükség szerint módosítja a szabályokat. Nyugodt vagy, és biztos lehe abban, hogy semmi sem fogja elkerülni a figyelmét.

A Conviu számításaiban leggyakrabbanÁFA nélküli vételáron és a versenytársak eladási árain alapul. De alapulhat bármilyen adaton, akár az aktuális eladási árain. Lehet (vagy nem) figyelembe veszi a szállítási árat is.

Kit szeretne legyőzni (és kit nem)

Az elején jó tisztázni, hogy kivel akar versenyezni. Tehát ki a versenytársa? Lehet, hogy minden eladó, de Önt csak a "Hitelesített" tanúsítvánnyal rendelkezők, bizonyos számú értékeléssel rendelkezők érdekelik vagy azok, akiknél a termék jelenleg raktáron van.

A Conviuban egyszerűen rákattinthat konkrét e-shopokra, amelyekkel lépést szeretne tartani vagy éppen ellenkezőleg megadhat olyan e-shopokat, amelyeket figyelmen kívül szeretne hagyni. És ez a teljes e-shop szintjén, az egyes kategóriákhoz, márkákhoz... vagy akár konkrét termékekhez.

Árháborús stratégia

Ha tudja, kivel harcol, ideje kiválasztani a megfelelő stratégiát:

 • Rendelés szerinti ár – amikor a harmadik akar lenni az összes eladó között, vagy az első (legolcsóbb) azok közül, akiknél az áru raktáron van.
 • A kiválasztott versenytársnak megfelelő ár - amikor mindig 1 Ft-tal vagy 3%-kal olcsóbb szeretne lenni, mint a kiválasztott versenytárs.
 • Versenytárs szerinti ár – ha azt szeretné, hogy az ár a versenytársak árainak átlagán vagy mediánján legyen, esetleg ha egy kereskedelmi felárat szeretne hozzáadni a konkurencia árához.
 • Árrés maximalizálás - ha a lehető legmagasabb árrést és ezáltal működési nyereséget szeretne, az árat a versenytárs árai, az Ön beszerzési árai és a kereslet rugalmassága alapján határozódik meg.
 • A bevétel maximalizálása - ha agresszív akar lenni és nagyobb piaci részesedést akarsz szerezni, akkor megfelelő árakra is szükségee van. A Conviu arra is ügyel, hogy ne adja túl olcsón és ne veszítse el profitot.
Érdekesnek találja a fenti stratégiákat? Igaz, mert a gyakorlatban valószínűleg kombinálni fogja őket.

Mást választ a legjobb termékeihez, egy másikat a longtailhez. Ha valóban nyerni szeretne az árképzéssel, beállíthat más stratégiát az egyes márkákhoz, kategóriákhoz, szegmensekhez, gyártókhoz, árkategóriákhoz, árrésszintek vagy akár bármely, saját címkével ellátott termékcsoport esetében.

A harctéren történt események áttekintése

Bármely időszak árképzési eredményeinek összefoglalója bármikor letölthető a Statisztika tételből . Látni fogja többek között, hogy milyen aktívan árazta át termékeit, és hogyan alakult az árrésük. Ha részletesebben szeretne megvizsgálni bizonyos tételeket, akkor a Termékek tételbe kerül, ahol áttekintést talál a versenytársak árairól, az átértékelési előzményekről és az ártrendekről grafikonokon, így böngészhet, például a közelmúltban átárazott termékek vagy a legmagasabb vagy legalacsonyabb árréssel rendelkező termékek.

Partnereink, akik ajánlanak minket

Az automatikus árképzés bemutatója

Átárazza az összes eladott terméket, esetleg naponta többször is? Elképzelhetetlen egy hagyományos boltban, egyszerű a webáruházban. De mi amegfelelő ár? Conviu segít ebben. Tehát segíteni fog... A munka nagy részét elvégzi Ön helyett. Csak válasszon stratégiát, és állítsa be a szabályokat az elején. Ezután csak figyeli az árrést és a nyereséget, szükség szerint módosítja a szabályokat. Nyugodt és biztos lehet abban, hogy semmiről sem fog lemaradni.

Gyakran feltett kérdések

Milyen gyakran számítódnak át az árak?
Az ár az Ön igényei szerint újraszámolható, például óránként vagy naponta egyszer.
A Conviu figyelembe veheti a Top termékeket az árképzés során?
Igen, a legnépszerűbb termékek szűrhetők például felirat vagy az adatok bármely eleme segítségével. A piacon belüli legnépszerűbb termékek szűrhetők a piacon belüli felhasználók népszerűségét kifejező érték szerint.
Mire van szükségem az árképzés beállításához?
Javasoljuk, hogy a vételárak álljanak rendelkezésre az árképzéshez. Ezek összekapcsolhatók például egy további XML feeddel. Így ki tudja számítani a termék valós árrését, és figyelemmel kísérheti a termék árrugalmasságát. Javasolunk egy olyan címkét is, amely szerint szegmentálni szeretné a termékeket – például az új termékekhez más árat állíthat be, a Top termékekhez vagy a longtail termékekhez pedig egy másikat.
Lehetséges-e nyomon követni az eladási ár alakulását?
Igen, az adott termék áralakulása megjeleníthető az egyes termékek statisztikájában az összehasonlítón és az e-shopon.
Beállítható-e az átértékelés a versenytárs ára szerint?
Igen, Conviuban lehetőség van egy szabállyal beállítani például a versenytársnál 1 Ft-tal olcsóbb árat. Lehetőség van pozíció szerinti árat is beállítani az ár vagy a medián szerint (középérték) a kiválasztott versenytársak alapján stb.
Hiányzik valamilyen válasz?

Mennyi adatot dolgozott fel már a modul?

Az automatikus árképzés már feldolgozott:

több mint
191 GB

feldolgozott feed-et

több mint 72
millió

bemeneti terméket

több mint 56
millió

átárazott terméket

Dinamikus automatikus árképzés

Áraink kis és nagy e-shopok számára egyaránt kedvezőek.
Csak a használt modulokért kell fizetni.
Dinamikus automatikus árképzés
Tarifa:
Modulok száma:
Használni:
Milyen gyakran:
További 10 000 tételért + 20 EUR.

A Heureka API-ját fix áron van felszámítva, lásd. Heureka API árlista. A Conviu ebből a díjból nem kap jutalékot, és csak közvetítő. Ha a Heureka API-t szeretné használni a Conviu-n, akkor nem kell a teljes tarifát fizetni (a Heureka árlista szerint). A Conviu csak kiszámítja az API hívások tényleges számát.

Ha saját Heureka API-kulcsa van, akkor nem számítjuk fel a Heureka API-díjat.

A Zboží API ingyenes.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
 • Csupa fül vagyunk

  Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

 • Szárnyaink alá veszünk

  A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

 • 11 modul 1 tető alatt

  Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Elégedett ügyfeleink

és még sok más...

Partnerek vagyunk

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.