We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás
Adatmodulok e-shopok számára

Termékpárosító az árösszehasonlítókhoz

bevétel növekedés
+ 20%

átlagosan megspórol
10 ezer/hónap

akár fél
szakembert

Több automatizáció = Kevesebb manuális kattintás
Több tíz óra munka egy embernek, gyors munka a Conviu számára.

Szeretné a termékeit látni a Heurekan? Akkor igazán értékelni fogja ezt a praktikus segítőt, amely jobb a párosításban, mint néhány társkereső alkalmazás. Néhány percen belül megkeresi és egyetlen kattintással összekapcsolja termékeit a Heurekan található termékekkel. Ez talán... Heuréka!

Nem kell mást tennie, mint ingyenesen generálni egy URL-t a nem párosított termékek jelentéséhez a Heurekán, beilleszteni a Conviu párosítóba, és az elintézi. Ezután rendezheti a termékeket ár, név vagy kategória szerint, vagy szűrheti például csak a nem párosított termékeket, amelyekhez az eszköz konkrét párosítási javaslatokat kínál.

A termékénél, de a Heureka ajánlatánál is megjelenik a kép, a név, a kategória és az ár. Ez általában elég ahhoz, hogy egy kattintással felismerje a terméket és párosítsa. És ha nem biztos benne, közvetlenül a párosítóból megnyithatja a termék részleteit e-shopjában, a Conviu-ban és a Heurékán.

A párosító eszköz kilistázza azokat a termékeket is, amelyekhez nem talált megfelelő terméket a Heurékán. Megpróbálhat manuálisan megkeresni őket, és beilleszteni a kimásolt URL-t a megfelelő mezőbe. Ilyen egyszerű.

Az XML-szerkesztő modul része a termékek Heureka-val való párosításra szolgáló eszköz.

Partnereink, akik ajánlanak minket

Termékpárosítási minta

A párosító eszköz kilistázza azokat a termékeket is, amelyekhez nem talált megfelelő terméket a Heurékán. Megpróbálhat manuálisan megkeresni őket a Heurekán, és beilleszteni a másolt URL-t a megfelelő mezőbe.

Gyakran ismételt kérdések

Szűrhetem a nem párosított termékeket ár és márka szerint?
Igen, lehetőség van a párosítatlan termékek szűrésére és rendezésére ár és márka, név, ITEM_ID stb. szerint. A szűrőben a nem párosított termékeket is kiválaszthatja (javaslatokkal). Ezt követően megjelennek a megfelelő termékkártyák, amelyekhez a termékek egy kattintással párosíthatók.
Párosíthatók a termékek a Heureka.cz és a Heureka.sk oldalakkal?
Igen, a Conviu a cseh és szlovák Heureka termékeit is össze tudja párosítani.
Honnan tudhatom meg, hogy a termék párosítható-e vagy sem?
A Conviu párosítási eszközben csak állítsa be a "Párosítatlan termékek (javaslatokkal)" szűrőt. Ezután a bal oldali részben megjelenik a termék, annak képe és ára. A jobb oldali részen a megtalált releváns termékrészleteket látja, amelyekhez a termék a "párosítás" gombokra kattintva párosítható. A párosítás előtt láthatja, hogy az eladási ár, a kép és a termék neve megegyezik-e. A részletesebb ellenőrzéshez átkattinthat a webáruházba.
Hol találok nem párosított termékeket?
A nem párosított termékeket a Conviu-ban a párosítási eszközben tekintheti meg. A másik lehetőség, hogy kiválaszthat egy jelentést (meghatározott nap és időpont), és elküldheti e-mailben.
Hiányzik valamilyen válasz?

Mennyi adatot dolgozott már fel a modul?

Termékpárosító az árösszehasonlítókon már feldolgozott:

több mint
74 GB

feldolgozott feedet

több mint 5
millió

bemeneti terméket

több mint 3
millió

párosított terméket

Termékpárosító az összehasonlítók számára

Ez a modul teljesen ingyenes az Ön számára!

Párosító a modul része Adatcsatorna-szerkesztő.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
  • Csupa fül vagyunk

    Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

  • Szárnyaink alá veszünk

    A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

  • 11 modul 1 tető alatt

    Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Elégedett ügyfeleink

és még sok más...

Partnerek vagyunk

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.