We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás
Adatmodulok e-shopok számára

Beszállítók rákapcsolása

megspórol
egy embert

átlagosan megspórolhat
90 000 Ft

akár 1
programozót

Több automatizáció = Kevesebb manuális kattintás
Több tízórányi munka egy ember számára, gyorsmunka a Conviu számára.

Meg kell szelídítenie a rendetlen beszállítói feedeket? Szóval bízza őket a Conviu-ra. Segítségével egységesítheti és feldolgozhatja a beszállítóktól származó adatokat bármilyen formátumban, és gondoskodik a termékek megfelelő kategóriákba sorolásáról, valamint az árak és árrések meghatározásáról – hogy még egy fillér se menjen veszendőbe.

A Conviu bármilyen beszállítói feedet csatlakoztathat – legyen az XML feed vagy más formátum. Természetesen tetszőleges számú beszállítót csatlakoztathat az áruk lehető legjobb elérhetősége érdekében. És tudjuk, hogy a beszállítónak van rálátása a választék szerkezetére.

Az eszközben egyszerűen beállíthat szabályokat a beszállítói kategóriák e-shop kategóriáira való átírására. Hasonlóképpen átírhatja a készletek elérhetőségét, sőt átszámolhatja az árakat is. A Conviu termékek paramétereit is egyesíti az összes beszállító adataiból.

Ezért nyugodtan küldhet új termékeket a beszállító feedben a weboldalára - automatikusan a megfelelő áron, paraméterekkel, elérhetőséggel és a megfelelő kategóriában. Természetesen nem kell mindent elengedni, konkrét termékeket vagy teljes beszállítói kategóriákat is be lehet tiltani.

Játszhat az elérhetőséggel is. Egyszerűen beállíthatja az szerint, hogy a beszállítónak mennyi áruja van raktáron – például 5-nél kevesebb termék jelenik meg nem elérhetőként, csak 5 vagy több termék világítson, ha készleten van.

Naponta hányszor kell frissíteni a beszállítói feedek adatait? És mikor? Ezt Ön határozza meg, hogy szépen rákapcsolódjanaka az importálások más rendszerekbe vagy az adatfrissítések az e-shopban.

A beszállítói feedek összekapcsolására szolgáló eszköz az XML szerkesztő modul része.

Partnereink, akik ajánlanak minket

Példa a feedek összekapcsolására

Ez ilyen egyszerű. A beszállítói adatok az Ön e-shopjának elemei. Ahhoz, hogy feldolgozhatók legyenek, a beszállítói feedeket helyesen kell csatlakoztatni. Győződjön meg arról, hogy kategorizálva vannak, megfelelően működnek az árréssel és az árakkal. A Conviu segít Önnek azzal is.

Gyakran ismételt kérdések

Mire van szükségem a beszállítói XML feed csatlakoztatásához az e-shopomhoz?
A Conviu bármilyen formátumban lehetővé teszi az adatok importálását és exportálását. Tehát szüksége van egy XML feed URL-re vagy egy adatfájlra a beszállítótól. Javasolunk egy adatspecifikációt is, amely szerint gyorsabban megértheti, hogy milyen elemek vannak az adatokban és mit tartalmaznak.
Összekapcsolhatók vagy kiegészíthetők az XML feedek? Például több beszállító esetén egy e-shophoz.
Igen, az XML feedek kombinálhatók. További XML-t (pl. elérhetőség) is hozzáadhat a fő XML feed-hez (pl. a beszállítótól).
Feldolgozható a beszállítótól származó XML feed a Conviuban?
Igen, a Conviu bármilyen XML feedet képes kezelni. Csak a megfelelő elemeket kell az elején egy párosító táblázat segítségével összekapcsolni.
Hiányzik valamilyen válasz?

Mennyi adatot dolgozott fel már a modul?

A szállítói kapcsolódás már feldolgozott:

több mint
340 GB

feldolgozott feedet

több mint 310
millió

bemeneti terméket

több mint 280
millió

kimeneti terméket

Beszállítók összekapcsolása

Ez a modul teljesen ingyenes az Ön számára!

A beszállítók összekapcsolása a modul része Adatcsatorna-szerkesztő.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
  • Csupa fül vagyunk

    Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

  • Szárnyaink alá veszünk

    A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

  • 11 modul 1 tető alatt

    Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Elégedett ügyfeleink

és még sok más...

Partnerek vagyunk

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.