We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás

Szolgáltatásaink

Marketingmenedzsment

A Convia mögött egy erős csapat áll, akik mindenben segíthetnek, amit nem mersz vagy nincs kapacitásod magad megtenni. Mi megadjuk neked segítő kezet az online marketing minden irányában.

Mit tehetünk érted?

PPC kampánykezelés

Szeretné elérni azokat az ügyfeleket, akik keresik az Ön termékeit, de nem ismerik a márkáját? Akkor az úgynevezett PPC kampányok tökéletesek az Ön számára az online marketingben. Ez az egyik legjobb marketingstratégia, ahol fizet kattintson a hirdetésre A PPC kampányokat úgy állítjuk össze, értékeljük és optimalizáljuk Önnek, hogy ügyfelet hozzon Önnek és ne járjon plusz munkával. Láthatóvá tesszük, ahol egyébként a versenytársa lenne. Bízunk a hosszú távú együttműködésben Az ügyfelekkel. Tapasztalattal rendelkezünk az induló e-shopokkal, így olyan nagy ügyfelekkel is, akik millió dolláros költségvetéssel rendelkeznek Csehországban és külföldön.

Minősített Google-partnerek és ellenőrzött Sklik-ügynökségek vagyunk.

Az áru-összehasonlítók kezelése és az automatikus ajánlattétel

Ha még nem vagy olyan termék-összehasonlítókon, mint a Heureka, Zbojí, szívesen segítünk ebben. Minden termékedet párosítjuk, beállítjuk a szükséges kategóriát, nevet vagy paramétereket adunk hozzá. Ugyanakkor segít minden más beállításban, hogy elérje kitűzött céljait. Mi gondoskodunk az árukomparátorok teljes körű kezeléséről Ön helyett.

Automatikus ajánlattétel

Mindig nagy verseny folyik az áru-összehasonlítók első soraiért, mint például a Heureka és a Zbozi, ami folyamatos optimalizálást igényel. Ha nincs elég tapasztalata vagy ideje, hogy rászánja magát, akkor hagyja ránk! szerezzen releváns ügyfeleket az e-shopjához , akik valóban vásárolni fognak.

Szerkesztjük az XML-hírcsatornákat, egyeztetjük a termékeket és optimalizáljuk a CPC-t. Beállítjuk az automatikus ajánlattételt, hogy nyugodtan aludhasson, és továbbra is megelőzze versenytársait a legjobb termékeivel az összehasonlítókban. A jó hír az, hogy nem Nem kell a legolcsóbbnak lennie. A nyersanyag-összehasonlítók közül a potenciális ügyfelek többsége az ajánlati pozíciókból származik – 60%-a a Heurékától és 80%-a az áruktól.

Tehát ne bízzon semmit a véletlenre, és indítsa el az automatikus licitálást még ma, minden nap számít!

Közösségi hálózatok (Facebook és Instagram)

Az aktív közösségi hálózatok bármely cég hitelességét növelik, ezért megéri rajtuk dolgozni. Pontosan ebben leszünk a segítségedre, teljes körű közösségi hálózatkezelést kínálunk, fő hangsúly a márkaismertség építésén, minőségi tartalom, alapos elemzés, rendszeres optimalizálás és kapcsolatépítés az ügyfelekkel. Olyan stratégiát dolgozunk ki, amely teljes mértékben megfelel és eléri az előre meghatározott célokat. A közösségi média nagyszerű eszköz a márkafejlesztéshez, ezért építse be marketingmixébe.

SEO

Oly módon optimalizáljuk a webhelyét, hogy a keresési eredmények élére kerüljön. Engedje meg, hogy mi optimalizáljuk webhelyét, és ezzel megmutassuk versenytársainak, hogy felülmúlja őket, és megmutatja a potenciális ügyfeleknek, hogy Ön a megfelelő részükre Kidolgozzuk a kulcsszavak részletes elemzését is, mely szerint pontosan tudni fogjuk, hogy mely kulcsszavakat kell a szövegben megvalósítani. Átfogó SEO menedzselést vagy az adott probléma megoldását kínáljuk, mely magában foglalja a honlap SEO auditját, szakmai linket felépítése, az indexelés akadályainak eltávolítása és az oldali tényezők hangolása.

Visszahivatkozások építése (Linkbuilding)

A linképítés az a folyamat, amelynek során más webhelyekről a saját webhelyére mutató hivatkozások jutnak el. Ezek a linkek fontos tényezőt jelentenek a keresőmotorok (pl. Google és Seznam) számára az Ön webhelye hitelességének, tekintélyének és relevanciájának meghatározásában. Minél jobb minőségű és a webhelyére mutató releváns linkek, annál valószínűbb, hogy a keresőmotorok megbízhatónak és érdekesnek találják webhelyét a felhasználók számára, és Ön magasabb helyezést ér el a keresőkben. A magasabb helyezés pedig nagyobb forgalmat és több ügyfelet jelent.

Criteo

Internetes intelligens banner reklámozás tökéletes eredménnyel, RTB formában működik. A Criteo alkalmas hírfolyamból vagy akvizíciós kampányokhoz, a kampányok nagyon jó eredményeket képesek elérni. A dinamikus remarketing így gyors tanulást tesz lehetővé , nagyon jó konverziós arány és magas a befektetés megtérülése. A Criteo belső viselkedési adatokkal dolgozik, ezért akár akvizíciós kampány esetén is képes konverziókat célozni. Természetesen amikorforgalommérés, jó körülmények között nagy forgalmat fog hozni. Ezen a platformon is segítünk Önnek, mindent felállítunk és optimalizálunk, hogy a kívánt eredményeket a lehető legjobban elérjük.

Növekvő forgalom

Az Ön weboldala vagy e-shopja forgalmának optimalizálását kínáljuk. Részletes elemzést végzünk az aktuális helyzetről, megtudjuk, hogyan keresnek az ügyfelek az Ön termékei vagy szolgáltatásai után, és ezt követően javaslatot teszünk az egyes oldalak módosítására. Célunk nem csak a látogatók számának növelése, hanem a felhasználói élmény javítása és a webhely barátságosabbá tétele is.

E-mail marketing

Légy ihletett, hogy ne csak egy újabb levélszemét küldője legyél, ami a kukában végzi. A mi megközelítésünkkel az e-mail listád hűséges ügyfélbázissá válik. Kifinomult eszközöket használunk nemcsak hagyományos hírlevelek készítéséhez, hanem teljes körűen is automatizált e-mailek, amelyek minden ügyfél egyedi viselkedésére reagálnak. A siker kulcsa mindig egy átgondolt e-mail marketing stratégia.

Cégadatok a Google-on és a Seznamon

Az üzleti adatok a vállalkozások online jelenlétének kulcsfontosságú részét képezik, számos előnnyel. Javítják a keresőmotorok láthatóságát, ami különösen fontos a helyi vállalkozások számára, hogy el tudják érni az ügyfeleket egy adott területen. Hitelességet és tekintélyt biztosítanak a vállalkozás számára azáltal, hogy áttekintések és naprakész információk. Az üzleti adatok a helyi marketinget és a fontos üzleti információk megosztását is népszerűsítik. Ennek szerves része az egyszerű útvonaltervezés közvetlenül Önhöz. Összességében elmondható, hogy a megfelelő üzleti adatok a sikeres online jelenlét kulcsfontosságú elemei, és hosszú távon is javítja a láthatóságot, a hitelességet és az ügyfelekkel való interakciót.

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt, hogy kipróbálhassa a Conviu összes funkcióját.

Hírek a marketing világából, az ársszehasonlítókból és a Conviu applikációból.

Maximum 2x havonta.