We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás

Adatmodulok e-shopok számára

Miben tud segíteni Conviu

XML feedek, párosítás, megfigyelés és licitálás, árképzés, képszerkesztő. És még adjuk hozzá figyelmeztetéseket és mesterséges intelligenciát. Elvesztette a fonalat? Ne aggódjon! Bonyolultan hangzik, de egyszerű. A Conviu-nak köszönhetően.

Miben segíthet a Conviu? Nézzünk egy tipikus e-shop példáját.

A termékeket a beszállítóktól veszi.

De mit vegyek kitől? És kitől kölcsönözzön leírasokat, fotókat? Hogyan kell hozzáadni az árut az e-shop kategóriáihoz? Olyan eszközre van szüksége, amely összegyűjti az áruk listáját (nevek, leírások, képek, kategóriák, árak, ...) a beszállítóktól, azaz beszállítói feedeket. Minden feed formátumot kezel és rendszerez. Igény esetén tömegesen szerkeszti a fényképeket és lefordítja a szövegeket angolból és ukránból. Mindehhez Conviu kell.

Erős konkurens piacon van jelen.

Ezért a Heureka és a Zbozi árösszehasonlítóban tündökölnie kell (el kell jutnia a legfelsőbb pozíciókba). A saját e-shopján kívül értékesíteni tud más online piactereken -marketplaces. Természetesen áttekintést szeretne kapni a versenytársak árairól (ne leskelődjön, ne nyomozzon!), és arról, hogy mit árulnak és mi hiányzik az Ön kínálatából. A Conviu ezért mindent megtesz.

Ön is szeretne egy kis pénzt keresni?

Elegendő tisztázni, hogy profitot vagy bevételt akar maximalizálni, és utána járni az intelligens árazás segítségével. A vásárlóknak kedvelnie kell az árait, Önnek pedig szeretni kell az árrés, a bevétel és a profit oszlopban szereplő számokat. Kombinálás ez az e-shopban több ezer áruról elég nagy kihívás – pontosan olyan kihívás, amelyre a Conviu készült. És egyben az oka annak is, hogy a mesterséges intelligenciát is hasznosítottuk.

Nem kerülheti el a hibákat.

Még a legjobb e-shop is néha nulláért árul, és a legdrágább beszállítótól vásárol, üres kategória van a weboldalon vagy a szokásosnál 2x többet fizet a kattintásokért. Ezért van szüksége a Conviu-ra, ahol létfontosságú figyelmeztetéseket és jelentéseket állíthat be. Ha valami gyanús történik, elsőként fogja megtudni.

A lényeg: Conviu sok mindenre képes. De csak azért kell fizetni, amit ténylegesen használ. Egy modul vagy az összes? Öntől függ.

Nem fizethet semmit a kipróbálásért

Próbálja ki 30 napig ingyen

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt, hogy kipróbálhassa a Conviu összes funkcióját.

A mi moduljaink

Hírek a marketing világából, az ársszehasonlítókból és a Conviu applikációból.

Maximum 2x havonta.