We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás
Adatmodulok e-shopok számára

A konkurencia árainak és a TOP termékek nyomon követése

megspórolhat
2 ó/nap

átlagosan megspórolhat
10 ezer/hónap

akár 0,5
munkást

Több automatizálás = Kevesebb manuális kattintás
Akár több tíz órás munka egy embernek, egy gyors munka pedig a Conviu számára.

A Conviu rendszeresen beles a versenytársak termékkínálatába, így Ön mindig néhány lépéssel előttük járhat – kedvezőbb árakkal és TOP termékekkel. Közvetlenül a Conviu adminisztrációjában naponta nyomon követheti, hogyan teljesítenek termékei a piachoz képest. Hogy soha ne maradj le semmi fontosról.

Közvetlenül az adminisztrációban vagy egy egyszerű XLS-ben minden nap láthatja, hogyan teljesítenek termékei a piachoz képest. Az eltérések színjelölése megmondja, hogy hol érdemes figyelni – mely tételeknél lényegesen drágább vagy éppen ellenkezőleg, olcsóbb, mint a versenytárs.

A kimenet az összes termék és a szállítás árát tartalmazza, és szűrheti kategóriák vagy márkák szerint, vagy csak a legjobb termékeire összpontosíthat.

Az árfigyelést nem csak az e-shopoknak, hanem a beszállítóknak vagy gyártóknak is ajánljuk, mint hasznos eszközt termékeik piaci árának megfigyelésére.

A második ingyenes kimenet, amelyet rendszeresen küldhetünk Önnek (vagy megtalálhatja a Conviu adminisztrációjában), a piaci TOP termékek az Önt érdeklő kategóriákban. Azonnal látni fogja mely top termékek hiányoznak a kínálatából, hogy gyorsan rangsorolhassa őket. És látni fogja az árak összehasonlítását a versenytársakkal. Így pár lépéssel előttük járhat.

Partnereink, akik ajánlanak minket

A konkurencia megfigyelésének példája

Az árfigyelést nem csak az e-shopoknak, hanem a beszállítóknak vagy gyártóknak is ajánljuk, mint hasznos eszközt termékeik piaci árának figyelésére.

Gyakran ismételt kérdések

Mi szükséges a versenytársak árainak nyomon követéséhez?
Ha el szeretné kezdeni a versenytársak árainak nyomon követését, akkor a Heureka vagy a Zbozi.cz oldalon szerepelnie kell a termékeknek.
Lehetséges beállítani az árfigyelést csak a kiválasztott versenytársakra?
Igen, természetesen csak a kiválasztott versenytársakra is beállítható az árfigyelést. A kapott fájlban láthatja az eladási árkülönbségét a konkurenciához képest, valamint a szállítási és tárolási költségek különbségét.Vagy létrehozhat egy XML feedet az összes versenytárs egyedi árával.
Mire szolgál a Top termékek figyelése?
A Conviu áttekintést nyújt az egyes kategóriák legnépszerűbb termékeiről. Látni fog egy árösszehasonlítást is a versenytársával. Azt is megtudhatja, mely Top termékek hiányoznak a kínálatából, és ezek kiegészítése segítheti a bevétel növelését.
Hiányzik valamilyen válasz?

Mennyi adatot dolgozott fel már a modul?

A versenytársak és a legjobb termékek árfigyelésén kívül már feldolgozott:

több mint
176 GB

feldolgozott feedet

több mint 54
millió

bemeneti terméket

több mint 36
millió

megfigyelt terméket

A konkurencia árainak és a legjobb termékeinek nyomon követése

Áraink kis és nagy e-shopok számára egyaránt kedvezőek.
Csak a használt modulokért kell fizetni.
A versenytársak és a legjobb termékek árának figyelése
Tarifa:
Modulok száma:
Használni:
Milyen gyakran:
További 10 ezer tételért + 20 EUR.

A Heureka API-ját fix áron van felszámítva, lásd. Heureka API árlista. A Conviu ebből a díjból nem kap jutalékot, és csak közvetítő. Ha a Heureka API-t szeretné használni a Conviu-n, akkor nem kell a teljes tarifát fizetni (a Heureka árlista szerint). A Conviu csak kiszámítja az API hívások tényleges számát.

Ha saját Heureka API-kulcsa van, akkor nem számítjuk fel a Heureka API-díjat.

A Zboží API ingyenes.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
  • Csupa fül vagyunk

    Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

  • Szárnyaink alá veszünk

    A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

  • 11 modul 1 tető alatt

    Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Elégedett ügyfeleink

és még sok más...

Partnerek vagyunk

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.