We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás
Adatmodulok e-shopok számára

Adatcsatorna szerkesztő

megspórol
2 óra/nap

átlagosan megspórol
20 ezer/hónap

akár 1,5
egy szakmunkást

Több automatizáció = Kevesebb manuális kattintás
Több tíz óra munka egy embernek, gyors munka a Conviu számára.

Miért bízzon meg egy programozót, ha maga is képes kezelni a professzionális adatcsatorna-szerkesztést? Ön határozza meg a szabályokat – a többit bízza a Conviura. Nyugodtan összekombinálja az adatokat naponta többször, bármikor, teljes feedet hoz létre (leggyakrabban XML vagy CSV), és ügyes csomagban továbbítjuk az adatokat, ahová tetszik.


.fuk
Conviu
adatot vesz bármilyen formátumban

Szerkesztés a Conviu-ban az Ön szabályai szerint.

Átlátható tömörített feed (XML, CSV)

Ilyen módon elegánsan dolgozhat a beszállítói adatokkal, amelyek táplálják az Ön e-shopját, adatokat továbbíthat Magyarországon és külföldön található termék-összehasonlítóknak ((Heureka, Zboží, Ceneo stb.), PPC-rendszereket haználhat Google Ads és a Sklik szolgáltatással vagy olyan piacterekkel, mint a Mall, Alza, Kaufland, Amazon és más online piacterek.

A Conviu-nak köszönhetően programozási ismeretek nélkül saját maga állíthatja be a feedek szerkesztésének szabályait, és bármikor könnyedén szerkeszthet bármit. Az így kapott feed mindig 100%-ban teljes, érvényes és elérhető (blogbejegyzés). Ön nem függ a programozó képességeitől, nem kell senkitől semmit sem kérnie. Ez olyan jó érzés!

Adatforrások és formátumok

A Conviu minden termékfeedhez használt formátumot tud használni – leggyakrabban az XML-t, de képes kezelni a CSV-t, TXT-t, XLS-t, XLSX-et vagy JSON-t is. Az XLS-en keresztüli tömeges szerkesztés is melós neki. Az adatokat manuálisan importálhatja, vagy a Conviu lekérheti őket önmagában egy adott URL-ről, egy megosztott fájlban a Google Drive-on, FTP-n, vagy csatlakozhat a forráshoz API-n vagy webszolgáltatáson keresztül.

A kimenethez használhatja saját XML, CSV, XLS, XLSX vagy JSON formátumát vagy használhatja az e-shopok (pl. Shoptet, Upgates), összehasonlítók vagy internetes piacterek számára előre elkészített formátumok valamelyikét.

Milyen formátumokkal dolgozhatunk? Ez .fuk. Nem kell varázsolni tudni az Excel táblázatokkal...

Partnereink, akik ajánlanak minket

(Nem csak) termékfeedek szerkesztése

A leghasznosabb/leggyakrabban használt szerkesztő funkciók

1 A szabály időzítése
Minden szabályt csak korlátozott ideig alkalmazhat.
2 Feltételek
A szabály csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek megfelelnek a beállított feltételeknek.
3 Elem
Kiválasztja azt az elemet, amelyre a szabályt alkalmazni kell, és a tartalmát is módosíthatja.
4 További módosítások
Az elem tartalma a szöveg cseréjére vagy módosítására szolgáló klasszikus funkciókkal kiegészítve.

A szerkesztő további funkciói

Minden az egyszerű, intelligens és hatékony e-shop kezeléshez egy fedél alatt.

Hiányzik egy modul a Conviu-ból?

Tudassa velünk! Szeretnénk valami újat megtanítani Conviu-nak. Írjon nekünk e-mailt info@conviu.com vagy chaten keresztül.

Bmutató a szerkesztőre

Hogy a programozójának nincs kapacitása? Nem számít! A feedek szerkesztési szabályait saját maga állíthatja be anélkül, hogy ismerné az egyeseket és a nullákat, és bármikor bármit szerkeszthet. Az így kapott feed mindig 100%-ban teljes, érvényes és elérhető. Egyszerű, mint egy pofon – nézze meg a videót.

További modulok a feedekkel való munkához

 • Adatok frissítése óránként (kérésre gyakrabban)
 • Villámgyors adatfeldolgozás nagy teljesítményű szervereken
 • Feladat időzítése percre pontosan
 • Szabályok időzítő beállításai (pl. az ajándék átadásának kezdetének és végének napja és időpontja bizonyos termékeknél)
 • Lehetőség reguláris kifejezések és FQL használatára összetettebb és kiterjedtebb szabályokhoz
 • Kategória súgó nem csak a Heureka, Zboží és a Google Shopping számára
 • Manuális licitálás beállítása
 • Manuális árképzés beállítása
 • Értesítések e-mailben történő küldésének beállításai, pl. hiányzó képek, EAN kódok, hitelkimerülés esetén, az importált cikkek számának csökkenése...
 • Képek vagy videók eltávolításának lehetősége a beszállítói leírásokból szabály segítségével - az adminisztrációban történő kézi törlés helyett
 • Lehetőség a termék méretére, színére vagy súlyára vonatkozó információk kinyerésére a leírásokból bizonyos szabály segítségével - az adminisztrációban való kézi kitöltése helyett

Gyakran ismételt kérdések

Milyen adat importálható a Conviu-ba?
Az adatok importálhatók a Conviu-ba url linken, FTP-n keresztül, fájl feltölthető számítógépről, webszolgáltatás API-n keresztül vagy betölthető a Google sheets-ről. Bármilyen szerkezetben. A legtöbb gyakori formátumok előre elkészítettek, mások számára az Egyéni importálás segítségével importálhat adatokat.
Biztonságban vannak az adataim?
A Conviu-ban nem áll fenn a feedek kiesésének veszélye. A feedek ezért 100%-ban elérhetőek, és problémamentesen csatlakoztathatók külső szolgáltatásokhoz, például automatikus termékek importálásához az e-shopba, Heureka-hoz vagy Google Shopping-hoz stb.Az URL-címen megjelenített feed mindig 100%-ban teljes, érvényes és elérhető. Ez az URL két egyedileg generált karakterlánc-kivonatot tartalmaz, amelyek elég hosszúak ahhoz, hogy senki ne találhassa ki őket, vagy ne tölthesse le adatait az Ön tudta nélkül. Emellett a Conviu áttekintést is tárol arról, hogy ki, mikor és milyen IP-címekről tölti le az adott feedet. Így pontosan tudja, ki férhet hozzá az Ön Conviu adatexportjához.
A feedek kombinálhatók vagy kiegészíthetők? Pl. több beszállító esetén az e-shophoz.
Igen, a feedek kombinálhatók. További feedek is hozzáadhatók a fő feedekhez (például a szállítótól) vagy utólagosan hozzáadhatók (például a rendelkezésre állás szerint).
Beállítható az automatikus valutaátváltást külföldi e-shophoz?
Igen, a Conviu automatikusan át tudja váltani az egyes eladási árakat különböző pénznemekre az aktuális CSNB árfolyamnak megfelelően.
Lehetővé teszi, hogy a Conviu a saját specifikációi szerint feedet építsen az e-shopomhoz/rendszeremhez?
Igen, a Conviu lehetővé teszi az adatok bármilyen formátumba való exportálását. Kész sablonok közül választhat, amelyek módosíthatók. Csak szerkessze az elemek nevét és töltse ki a változókat.
Hiányzik valamilyen válasz?

Mennyi adatot dolgozott fel már a modul?

A feed szerkesztő nap feldolgoz:

több mint
980 GB

feldolgozott feedet

több mint 800
millió

bemeneti terméket

több mint 730
millió

kimeneti terméket

Adatcsatorna-szerkesztő

Áraink kis és nagy e-shopok számára egyaránt kedvezőek.
Csak a használt modulokért kell fizetni.
Adatcsatorna-szerkesztő
Tarifa:
Modulok száma:
A következő 200 ezer tétel + 13 EUR.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
 • Csupa fül vagyunk

  Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

 • Szárnyaink alá veszünk

  A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

 • 11 modul 1 tető alatt

  Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Elégedett ügyfeleink

és még sok más...

Partnerek vagyunk

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.