We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás

Szolgáltatásaink

Conviu Data Services

A Convia mögött egy erős csapat áll, amely mindenben segíthet, amit nem mersz vagy nincs rá kapacitásod.

Szolgáltatásaink ajánlata, amellyel sok időt és energiát takaríthat meg:

Beszállítói XML-hírcsatornák összekapcsolása

Órákat tölt az árak frissítésével, a rendelkezésre állás és az egyéb információk ellenőrzésével? Nincs több! Automatikusan összekapcsoljuk e-shopját a beszállítókkal XML-hírcsatornákon keresztül.

Egyszerűen kiválaszthat tetszőleges számú beszállítót, és mindegyiknél meghatározhatja a frissítések gyakoriságát és időzítését, hogy azok ideálisan illeszkedjenek e-shopja napi ritmusába. Minden másról mi gondoskodunk.

Naponta körülbelül 800 millió terméket frissítünk.

Kapcsolódás a piacterekhez

Szeretné termékeit olyan online piactereken kínálni, mint a Mall Marketplace, Alza Marketplace, Kaufland Marketplace, Allegro vagy akár az Amazon? Ez jó döntés, elérheti több tízezer új potenciális vásárló a cseh és a külföldi piacokon.Minden piactérnek megvannak a maga követelményei a takarmány szerkezetére vonatkozóan, amit betartanak.És az együttműködés sikere is rajtuk múlik - nem akarja, hogy a termékei megjelenjenek rossz kategóriákban vagy törött címkékkel. Hagyja ránk , támaszkodhat a tapasztalatainkra.

Árképzési beállítások

Az automatikus árképzés az a folyamat, amelynek során a termékek vagy szolgáltatások árai automatikusan módosulnak vagy beállnak különféle tényezők, például a kereslet és kínálat, versenyképes árak, szezonális trendek, haszonkulcsok és egyéb változók alapján. Segítünk a beállításban. és az automatikus dinamikus árazást nem csak az e-shophoz, hanem a könyvelő szoftverekhez is kötni, pl.: Pohoda. A Conviu bármilyen árháborús stratégiát tud kezelni, valamint részletes eredményeket, statisztikákat is készítünk Önnek bármely időszakra vonatkozóan. konzultációval a megfelelő stratégia vagy azok kombinációjának kiválasztásához.

Külföldre terjeszkedés – fordítás + AI

A teljes e-shop, vagy csak a kiválasztott kategóriák és termékek fordításához van egy praktikus segítőnk - egy automata fordító. 3 fordító közül választhat. Természetesen segítünk a fordítás összeállításában és a fordítás kiszámításában. A fordítás ára. Ugyanakkor megtanítjuk (vagy megtesszük helyetted), hogy munkába álljon következő segítőnknél - egy automatikus szövegírónál (AI), hogy a kimeneteket többé ne kelljen élő szövegírótól hangolni. segít beállítani a szövegek egységes stílusát, amely tükrözi az Ön hangnemét.

Árfigyelési beállítások

Az árfigyelést nem csak az e-shopoknak, hanem a beszállítóknak vagy a gyártóknak is ajánljuk, mint hasznos eszközt termékeik piaci árának nyomon követésére. Mindent beállítunk Önnek és a versenytársak árainak ismeretében , egyedi árazást tudunk Önnek összeállítani Csak így tudja minden nap az adminisztrációban nyomon követni, hogyan teljesítenek termékei a piachoz képest.

Nem fizethet semmit a kipróbálásért

Próbálja ki 30 napig ingyen

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt, hogy kipróbálhassa a Conviu összes funkcióját.

Hírek a marketing világából, az ársszehasonlítókból és a Conviu applikációból.

Maximum 2x havonta.