We also have an English version of this page ready for you. Do you want to switch to it? Bezárás

Applikácónk előnyei

Miért érdemes használni a Conviu applikációt?

Eredetileg magunknak hoztuk létre a Conviut. Olyan dolgokat automatizáltunk, amelyeket nem élveztünk manuálisan csinálni. Az idő, energia és pénz megtakarítás így a Conviu DNS részévé vált. Amikor használja, már nem kell sok mindent csinálnia.

Mi kell?

Nem kell az egyik applikációról a másikra váltani.

A Conviuban minden megtalálható egy helyen a kényelmes e-shop kezeléshez. 11 modul, néhány praktikus eszköz és a telefonszáma.

Nem kell ugyanazt a beállítást elvégeznie több terméknél

A Conviu tömeges szerkesztésre készült, mert időt és pénzt takarít meg. Kényelmesen szűrheti a megfelelő termékeket, akár 10, akár 10 ezer darab van belőlük. Könnyedén megcsinálja. XML szerkesztő.

Nem kell programozót keresnie

Nem kell beavatni őt a problémába, várni rá, ha nincs rá kapacitása. És ami a legfontosabb, nem kell fizetnie őt. XML feedeket játékosan szerkeszti,bármikor és bárhogyan. Könnyedén hozzácsatlakoztathatja az új beszállítót.

Még fordítót sem kell fizetni

És remélni, hogy lesz ideje külföldi újdonságokat listázni a magyar e-shopra vagy éppen fordítva, az idegen nyelvű mutációiról. Az automatikus fordító több tucat nyelvet kezel mindkét irányban, és töredékébe kerül egy fordítóhoz képest.

Nem kell állandóan mindenre gondolni

Talán ki kéne kapcsolni valamit a hétvégén. Ön állítja be a szabályokat, és akár meg is feledkezhet róluk. A nyugalma érdekében beállíthat automatikus jelentéseket és riasztásokat.

Nem kell manuálisan csinálni a dolgokat

Keressen termékeket a párosításhoz az árösszehasonlítókon. Találja meg a megfelelő kategóriákat. Válassza ki a színt vagy súlyt a feliratokból. Töröljön képeket a leírásokból. Mindezt és még sok mást már automatizáltunk.

Azt fejlesztjük, amire szüksége van. Hallgatunk Önre.

Gyorsak vagyunk, követjük a piacot és nyitottak vagyunk a változásra.

Kívülről-belülről ismerjük az e-kereskedelmet. Számíthat a segítő kezünkre.

Azt akarjuk, hogy legyen időnk a valódi életre. Ezért mindent automatizálunk.

Hívjon bennünket és kérjen ingyenes konzultációt, hogy megtapasztalja a Conviu minden előnyét.

Teljes hozzáférést kap az összes modulhoz ingyenesen az első 30 napra.

Hozzon létre ingyenes fiókot
A termékeket a beszállítóktól veszi?
De mit vegyen kitől? És kitől kölcsönözzön leírasokat, fotókat? Hogyan kell hozzáadni az árut az e-shop kategóriáihoz? Olyan gépre van szüksége, amely összegyűjti az áruk listáját (nevek, leírások, képek, kategóriák, árak, ...) a beszállítóktól, azaz beszállítói feedeket. Minden feed formátumot kezel és rendszerez. Igény esetén tömegesen szerkeszti a fényképeket és lefordítja a szövegeket angolból és ukránból. Mindehhez Conviu kell.
Erős versenyben lévő piacon van jelen?
Ezért a Heureka és a Zbozi árösszehasonlítóban tündökölnie kell (el kell jutnia a legfelsőbb pozíciókba). A saját e-shopján kívül értékesíthet más online piactereken is. Természetesen áttekintést szeretne kapni a versenytársak árairól (ne kémkedj, figyelj!), arról, hogy mit árulnak és mi hiányzik a választékból. A Conviu mindent megtesz.
Ön is szerete egy kis pénzt keresni?
Elegendő tisztázni, hogy profitot vagy bevételt akarja maximalizálni, és utána járni az intelligens árazás segítségével. A vásárlóknak kedvelnie kell az árait, Önnek pedig szeretni kell az árrés, a bevétel és a profit oszlopban szereplő számokat. Kombinálás ez az e-shopban több ezer áruról elég nagy kihívás – pontosan olyan kihívás, amelyre a Conviu készült. És egyben az oka annak is, hogy a mesterséges intelligenciát is hasznosítottuk.
Nem kerülheti el a hibákat?
Így. Nem lehet elkerülni a hibákat. Még a legjobb e-shop is néha nulláért árul, a legdrágább beszállítótól vásárol, üres kategória van az e-shopban vagy kétszer annyit fizet a kattintásokért, mint máskor. Miért is van szüksége a Conviu-ra, ahol létfontosságú riasztásokat és jelentéseket állíthat be. Ha valami gyanús történik, először Ön tudja meg ezt.

Röviden, a Conviu sok mindenre képes.
De csak azért kell fizetni, amit ténylegesen használ.
Egy modul vagy az összes?
Ez Önön múlik.

Miért a Conviu a legjobb partner Önnek és e-shopjának?

Időt, pénzt, eszközöket, embereket és gondokat takarít meg
Kevesebb manuális kattintás, több automatizálás
Teljes ellenőrzés az e-shop, az árak és a feedek felett
Sebesség, megbízhatóság, rendelkezésre állás 24/7
Mi értékeink
  • Csupa fül vagyunk

    Figyelünk és nyitottak vagyunk a változásra. A fejlesztést a piac és az ügyfelek igényeihez igazítjuk.

  • Szárnyaink alá veszünk

    A szakemberek gondoskodnak Önről, nem az operátorok. Számíthat a segítő kezünkre.

  • 11 modul 1 tető alatt

    Komplex adatok felhasználása - 11 eszköz a jövedelmezőbb e-shopért egy helyen

Vélemények a Conviu-ról

Kinek spórol időt és pénzt a Conviu?

Díky Conviu naskladňuji položky do Shoptetu na pár kliknutí, a to včetně upravených popisků, vlastních kategorií i cenové kalkulace. Vše jde jak po másle a úspora času je obrovská.
Pavel Borovička
Tak tady se lámou e-commerce ledy. Pomocí (ať už supportem, nebo službou), která se mi od Conviu dostává, jsem ušetřil nemalé peníze za jednoho zaměstance navíc.
Michal Cuper
REDSTORE ONLINE, s.r.o. - jednatel společnosti
Conviu nám výrazně usnadnilo práci ohledně biddingu a rychlých úprav v XML souboru. Dřív jsme na úpravy feedů museli čekat, teď už to zvládneme sami.
Petra Nováková

Kinek való a Conviu?

E-shop tulajdonos

A Conviu az Ön számára készült.Valóban. Egyetlen eszköz ésszerű havi árért olyan ügyleteket old meg, amelyekhez egyébként legalább 3 különböző eszközre lenne szükség... és egy fél programozóra is.

Marketing Ügynökség

A feedek, árösszehasonlítók és árak kezelése több ügyfél számára soha nem volt ilywen egyszerű és gyors. A Conviut értékelni fogják a nagyobb ügynökségek, de az egyszemélyes ügynökségek (szabadúszók) is. Az ár mindenkinek megfelel.

Beszállító / Gyártó

A vásárlói azon gondolkodnak, hogy mi is legyen a termék feed-ben? Fejezze be a végtelen vitákat, és adja meg nekik az adatokat úgy, ahogy azt ők akarják. Használhatja a versenytársak árfigyelését és egy kifinomult riasztási rendszert is.